طرز تهیه مرغ با پنیر پارمزان
مواد لازم برای سس
- سیر ریز خرد شده : 2 حبه
- روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
- ریحان ساتوری شده :2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی ریز خرد شده :800 گرم
- فلفل قرمز :به مقدار کم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
مواد لازم برای مرغ
- شیر :2 قاشق غذا خوری
- سینهٔ مرغ :4 عدد
- تخم مرغ :یک عدد
- آرد :یک پیمانه
- کره :2 قاشق غذاخوری
- پنیر موتزارلا :4 برش
- آرد سوخاری :2 پیمانه
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم

دستور تهیه مرغ با پنیر پارمزان :
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد سیر خرد شده را داخل روغن ریخته و تفت دهید کمی که سیر را تفت دادید گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا گوجه ها تفت بخورند و آب آنها گرفته شود. بعد حرارت را کم کنید و نمک و فلفل را به همراه ریحان ساطوری شده به گوجه فرنگی تفت داده شده اضافه کنید. بعد از یکی دو دقیقه تفت دادن حرارت را خاموش کنید.
آرد را با نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید .
سینه مرغ را کمی با گوشت کوب بکوبید تا ضخامت آنها یک سانتی متر شود. سپس آنها را داخل کیسه محتوی آرد و نمک ریخته و تکان دهید.
تا به تمام سطح مرغ آغشته شوند.
تخم مرغ را با شیر مخلوط کنید و هم بزنید. در ظرفی دیگر ، آرد سوخاری را بریزید و تکه های مرغ را ابتدا در ظرف مخلوط تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلطانید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
کف تابه ای را با روغن زیتون چرب کنید و مرغ ها را داخل آن سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود.
بعد آنها را کنازر هم داخل ظرف مناسب فر بچینید و سس گوجه را روی آن بریزید . سپس روی هر کدام کمی از پنیر پارمژان و یک برش پنیر موتزارلا بگذارید و به مدت یک ربع در فر قرار دهید تا رنگ مرغ قهوه ای شود. مرغ ها را به صورت داغ سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ با پنیر پارمزان
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ با پنیر پارمزان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی