ابتدا پیاز را رنده کرده و جعفری را ساتوری کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.
کاسه ای بردارید و گوشت را با پیاز ، جعفری ، پودر زنجبیل ، نمک ، فلفل، پودر سوخاری و جوز هندی رنده شده مخلوط کرده و ورز دهید.
مواد را به شکل گردوهای یکسان در آورده و در آرد سفید بغلطانید، سپس داخل روغن داغ سرخ کنید.
بعد از این مرحله همه کوفته های سرخ شده را داخل تابه بچینید و 2 پیمانه آب بریزید.
شعله را زیاد کنید تا بجوشد ، سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید با در بسته بپزد.
در این میان سس شوید را آماده نمایید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا آب شود ، سپس آرد را افزوده و هم بزنید تا کمی تفت بخورد.
در ادامه شیر را به تدریج افزوده و مدام هم بزنید تا سس یکدست و یکنواخت شود.
اجازه دهید کمی بجوشد و غلیظ شود، سپس شوبد را خرد کرده و داخل سس بریزید.
نمک و فلفل را اندازه کرده و آب لیمو را بریزید و شعله را خاموش کنید.
کوفته های پخته شده را در ظرف سرو بکشید و سس شوید را روی آن بریزید و داغ سرو کنید.