کیک براونی با این رسپی عالی میشه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/87fe338f-f185_.jpg

آموزش و طرز تهیه کیک براونی با سس شکلات

کیک براونی از خوشمزه ترین انواع کیک شکلاتی است که طعم بی نظیر و بافت عالی دارد. این نوع کیک که بافتی ما بین کیک و شیرینی دارد، برای پذیرایی عصرانه از مهمان به همراه چای یا قهوه بی نظیر است. طرز تهیه کیک براونی خانگی با دستورالعملی که در این بخش از آشپزخانه نمناک آورده ایم، راحت و ساده است اما باید دقت کنید که براونی شما سفت و خشک نشده و یا خام نماند.

مواد لازم برای کیک براونی

مواد لازممیزان لازم
آرد3/4 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر1 پیمانه
کره170 گرم
شکلات تخته ای100 گرم
پودر کاکائو1 قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی نسوزبه میزان لازم
پودر قهوه1 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چای خوری
نمکنصف قاشق چای خوری



5ed94592-1cfc_.jpg

طرز تهیه براونی

برای تهیه کیک براونی طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول

شکلات تخته ای را همراه کره درون یک کاسه بریزید و به روش بن ماری ذوب کنید یعنی کاسه را روی بخار آب داغ قرار دهید تا کاملا آب شوند. می توانید ظرف را برای 1 دقیقه در ماکروفر با قدرت 100 درصد قرار دهید.

مرحله دوم

پس از آب شدن شکلات و کره، ظرف را از روی حرارت بردارید و زمانی که مواد ولرم شد، شکر و پودر قهوه را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا دانه های شکر کمی حل شود، در صورت مشخص بودن ذرات شکر، نگران نباشید این یک فرآیند طبیعی می باشد.



dea51f45-4e91_.jpg

مرحله سوم

پس از خنک شدن مواد، تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و با افزودن هر کدام فقط کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. زیاد هم زدن در این مرحله بافت کیک را خراب میکند.

مرحله چهارم

در این مرحله و بعد از افزودن آخرین تخم مرغ وانیل را افزوده و مواد را کمی هم بزنید.

مرحله پنجم

آرد، نمک، پودر کاکائو را چند بار الک کنید و طی چند مرحله به مواد شکلاتی اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد در آن گلوله گلوله نشود.

مرحله ششم

با کمی روغن یا کره یک قالب کیک مربعی یا مستطیلی را چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی بیندازید، طوری که کاغذ روغنی از اطراف قالب بیرون بیاد تا زمان خارج کردن کیک از قالب مانند دستگیره از آن استفاده کنیم.



6a0a257d-36a9_.jpg

مرحله هفتم

مقداری شکلات چیپسی نسوز را روی مایه ی کیک براونی بریزید.

مرحله هشتم

فر را از قبل گرم کرده و دمای فر را روی 180 درجه ی سانتی گراد تنظیم کنید.

مرحله نهم

مایه کیک براونی را داخل قالب ریخته و به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بگذارید تا پخته شود. با استفاده از یک خلال دندان میزان مغز پخت شدن کیک براونی خودتان را بررسی کنید. اگر مواد به خلال چسبید، کیک شما هنوز نیاز به پخت دارد. آن را دوباره درون فر قرار دهید و به آن کمی زمان دهید.

مرحله دهم

بعد از خنک شدن کیکتان آن را برش زده و سرو کنید.



7f3d29e3-a96e_.jpg

مواد لازم برای سس شکلاتی براونی

مواد لازممیزان لازم
شیرنصف پیمانه

شکر

نصف پیمانه

روغن مایع ١/4 پیمانه
پودر کاکائو٣ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس شکلاتی

  • شیر و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر در شیر حل گردد.
  • ١/4 پیمانه روغن مایع و ٣ قاشق غذاخوری پودر کاکائو را ترکیب و هم بزنید و با شکر و شیر داغ مخلوط کنید.
  • سس داغ را روی کیک براونی در قالب بربزید و چند دقیقه زمان دهید تا سس جذب کیک شود.



93665fd6-3e1f_.jpg

نکات مهم تهیه کیک براونی

  1. این کیک را اگر در یخچال نگهداری کنید، به دلیل داشتن کره و شکلات سفت می شود پس بهتر است کیک براونی را همان روز مصرف کنید.
  2. کیک براونی 3 روز قابل نگهداری می باشد.
  3. در صورت دوست نداشتن طعم کره از مارگارین استفاده کنید.
  4. در صورت استفاده از شکلات شیرین می توانید مقدار شکر را کمتر بریزید.
  5. براونی به دلیل تراکم و سنگینی بافت و وجود شکلات پف زیادی ندارد.
  6. هم زدن زیاد بافت براونی را سفت خواهد کرد.
  7. برای پخت براونی از قالب مربع یا مستطیل استفاده شود و بهتر است از قالب شیشه ای (پیرکس) استفاده نکنید.
  8. دمای فر نباید بیش از میزان گفته شده باشد.
  9. براونی را می توانید به شکل ساده یا با سس شکلاتی سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک براونی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک براونی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی
این مطلب مفید بود ؟14821