سریعترین روش برای رفع تلخی غذا

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/83306d66-28c4_.jpg

بهترین روش های کاربردی گرفتن تلخی غذا

اگر شما آشپز ماهری نیز باشید، ممکن است در پخت غذا با مشکلاتی مانند شوری ، تلخی و... غذا روبرو شوید. در این بخش از نمناک به تلخی غذا پرداخته ایم که ممکن است علت های متفاوت داشته باشد. اگر غذایتان تلخ شد نگران نباشید شما می توانید برای گرفتن تلخی غذا اقدام کنید و با روش هایی که در ادامه آورده ایم، تلخی غذا را از بین ببرید یا کمتر کنید.

استفاده از آبغوره یا آبلیمو

اگر غذای شما به دلیل سوختن پیاز داغ و... مقداری تلخ شد ، می توانید برای رفع تلخی انواع خورش و... از آبلیمو یا آبغوره یا آب نارنج استفاده نمایید زیرا استفاده از مواد اسیدی به رفع تلخی غذا کمک زیادی می کند.



c1b2e7f6-e23a_.jpg

خارج کردن زودتر لیمو عمانی

باید دقت کنید گاهی علت تلخی غذای شما وجود لیمو عمانی در آن است. برای اینکه از تلخی خورش جلوگیری کنید، بهتر است لیمو عمانی را کمی قبل از ریختن در خورش خیس کنید و لیمو را در انتهای پخت غذا و در نیم ساعت پایانی به غذا اضافه کنید، زیرا پخت طولانی مدت لیمو عمانی با غذا در بیشتر مواقع باعث تلخ شدن طعم غذا می شود. همین طور می توانید لیمو عمانی را در هاون کوبیده و هسته های آن را خارج کرده و سپس به غذا اضافه کنید.

افزودن نمک

اگر غذای خود را مزه کردید و در یافتید که کمی تلخ است، برای بهتر شدن طعم غذا و رفع تلخی کمی نمک به غذای خود بیافزایید اما مراقب باشید که غذایتان شور نشود. افزودن نمک نیز به گرفتن تلخی آبگوشت و خورش ها در صورتی که علت تلخی پیاز داغ سوخته باشد، کمک می کند.



36819f8f-540d_.jpg

افزودن مواد اولیه جدید

اگر وقت کافی برای پخت و پز دارید، این روش را به کار بگیرید. برای برطرف کردن تلخی غذا مواد اولیه جدید به آن اضافه کنید، تا طعم تلخی آن کمتر شود.

رقیق کردن غذا

اگر خورشتان غلیظ است و کمی طعم تلخی دارد، با اضافه کردن مقداری آب جوش به خورش می توانید آن را رقیق کنید و تا حد زیادی تلخی ناشی از زردچوبه را کاهش دهید.

اضافه کردن رب

برای اینکه طعم تلخی غذایتان کمتر شود، بهتر است یک قاشق رب را کمی تفت داده و به غذا بیافزایید. البته توجه کنید رب را می توانید به غذاهایی اضافه کنید که در رسپی خود رب دارند. یک قاشق رب می تواند تلخی غذا را کمتر نشان دهد.



9fc5ad97-4425_.jpg

افزودن سیب زمینی

برای کمتر نمودن تلخی غذا بر حسب نوع غذا به آن پیاز، سیب زمینی، هویج و گوجه بیافزایید. شما می توانید هویج و سیب زمینی را بدون خرد کردن در غذا بریزید و در آخر از غذا خارج نمایید.

افزودن جوش شیرین

برای رفع تلخی غذا اضافه کردن مقدار کمی جوش شیرین در حد یک چهارم قاشق چایخوری به غذا می تواند تاثیر زیادی داشته باشد.



0d964f68-4d45_.jpg

اضافه کردن زعفران

برای رفع تلخی غذا و خوشمزه و خوش عطر کردن آن بسته به نوع غذایتان می توانید به آن مقداری زعفران دم کرده با دو حبه قند اضافه کنید.

استفاده از ادویه کمتر

گاهی علت تلخی غذا استفاده بیش از اندازه از زرد چوبه و کیفیت پایین آن است زیرا برخی زرد چوبه ها ناخالصی فراوانی دارند. برای جلوگیری از تلخی غذا از کیفیت زردچوبه مصرفی تان اطمینان داشته باشید و قبل از مصرف از کیفیت ادویه های خود مطمئن باشید.

متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟71