مواد لازم برای سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی
- اسفناج:500 گرم، ساطوری
- خامه :یک پیمانه
- پیاز متوسط:یک عدد، ساطوری
- لیمو ترش :یک عدد
- شوید ساطوری :3 قاشق غذاخوری
- خیار متوسط :2 عدد، ساطوری
- پنیر موتزارلا یا پارمزان:4 قاشق غذاخوری، رنده شده
- روغن مایع :4 قاشق غذاخوری
- آب:دو پیمانه
- نمک و فلفل :به میزان لازم
سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی
قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید . روغن را داخل آن بریزید تا با حرارت متوسط داغ شود. بعد پیاز را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه ای در روغن تفت دهید.
اسفناج را هم به پیاز اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید.قابلمه را از روی حرارت بردارید تا مخلوط پیاز و اسفناج کمی از حرارت بیفتند.
سپس پیاز و اسفناج را با گوشت کوب برقی یا غذاساز کاملا له کنید تا به شکل پوره شود.بعد مجددا آن را به قابلمه برگردانید و روی حرارت قرار دهید.
به پوره پیاز و اسفناج 2 پیمانه آب اضافه کنید و در ظرف را ببندید و بگذارید با شعله ملایم حدود 20 دقیقه ای بپزد.
در آخر خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
روی سوپ خیارساطوری شده ، شوید و پنیررنده شده را اضافه کنید و نمک و فلفل آن را تست کنید
سوپ اسفناج و خامه خوشمزه و اشتها آور
نکات تکمیلی در مورد سوپ اسفناج و خامه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ اسفناج و خامه را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟