مواد لازم برای امرسی غذای ژاپنی
- تخم مرغ :سه عدد
- برنج پخته شده :نصف پیمانه
- روغن :به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی :سه قاشق غذاخوری
- آبلیمو :دو قاشق غذاخوری
- شکر :یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل قرمز و روغن :به میزان لازم
طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی
ابتدا برنج را بپزید و سس امرسی را آماده کرده و کنار بگذارید ، برای این کار تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید ، سپس رب را داخل آن سرخ نمایید. در ادامه شکر ، فلفل قرمز را افزوده و یک استکان آب بریزید تا بجوشد و به غلظت برسد. درآخر آبلیمو را بریزید و از روی حرارت بردارید.
حالا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید. تخم مرغ ها را داخل تابه ریخته و اجازه دهید خودش را ببندد. حالا برنج را وسط تخم مرغ بریزید و آن را به شکل نیم دایره ببندید و در ظرف مورد نظر قرار داده و با سسی که آماده کرده اید سرو کنید.
طرز تهیه سس امرسی
رب گوجه فرنگی را با روغن در تابه سرخ کنید. شکر، آبلیمو و فلفل قرمز به آن بزنید بعد یک استکان آب در آن ریخته تا بجوشد. غلظت سس به دلخواه است.
نکات تکمیلی در مورد امرسی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
امرسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه