طرز تهیه “سوپ کرفس” خوش رنگ و لعاب

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/6209dbc1-7a89_.jpg

مواد لازم برای سوپ کرفس

  • ساقه کرفس تازه:نیم کیلو
  • پیاز خرد شده :2 عدد متوسط
  • آب مرغ یا آب قلم:3 تا 4 لیوان
  • آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
  • کره :400 گرم
  • سیب:2 عدد متوسط
  • پنیر خامه ای :100 گرم
  • خامه :100 گرم
  • جعفری خرد شده:نصف فنجان
  • نمک و فلفل :به میزان لازم


c5b02f2a-4abb_.jpg

  سوپ کرفس خوشمزه با طعمی متفاوت

طرز تهیه سوپ کرفس

ساقه کرفس را ابتدا خرد کنید و به همراه پیاز های خرد شده و آب مرغ داخل قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید.
بعد از جوش آمدن ، حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی پخته شود.
در مرحله بعد سیب را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کره کمی سرخ کنید و به سوپ اضافه کنید.البته مقداری را برای تزئین کنار بگذارید.
پنیر خامه ای را هم خرد کنید و به مواد سوپ اضافه کنید. برای قوام سوپ می توانید 2 قاشق پودر جو پرک به آن ضافه کنید.
برای مزه دار کردن سوپ مقداری نمک و فلفل داخل آن بریزید.از آب لیمو هم برای چاشنی سوپ میتوانید استفاده کنید.
سوپ آماده و جا افتاده را در ظرف مناسبتان بکشید و با جعفری خرد شده ، خامه و سیب های سرخ شده تزئین کنید.


c9dbc046-cca1_.jpg

پخت سوپ کرفس

 

 

نکات تکمیلی در مورد سوپ کرفس

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ کرفس را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سوپ کرفس ، طرز تهیه سوپ کرفس

4.137
این مطلب مفید بود ؟307