آموزش پخت کیک هویج و گردو و انبه
- آرد 1 لیوان
- هویج رنده شده 1 لیوان
- انبه خرد شده 1/2 لیوان
- گردو خرد شده 1/4 لیوان
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 1/2 لیوان
- شکر قهوه ای 1/4 لیوان
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
- جوش شیرین 3/4 قاشق چایخوری
- روغن مایع 1/2 لیوان

طرز تهیه کیک هویج و گردو و انبه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ داخل کاسه ای شکر سفید ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ها ، روغن ، پودر دارچین و کمی نمک بریزید و با همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.
آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کنید و همراه با گردوی خرد شده و هویج رنده شده به مواد دیگر اضافه نمایید ، با قاشق مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود سپس انبه های خرد شده را اضافه کنید ( دقت کنید انبه ها له نشوند ).
داخل قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید ، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد ( بسته به نوع فر دمای پخت ممکن است کمی بیشتر شود ) ، پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و برش بزنید و سرو کنید.
نکته
میتوانید به جای شکر قهوه ای از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، میتوانید هم از انبه تازه و هم از انبه یخ زده استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک هویج و گردو و انبه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک هویج و گردو و انبه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان