مواد لازم برای فریتر ماهی
- سیب زمینی متوسط :350 گرم
- فیله ماهی :350 گرم
- پیازچه :4عدد، ساطوری
- زنجبیل تازه:یک قاشق چای خوری، رنده شده
- گشنیز ساطوری :2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش :2 قاشق چایخوری
- روغن مایع :6 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز :به میزان لازم
طرز تهیه فریتر ماهی
ابتدا ماهی را شسته و بگذارید خشک شود.
سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست آن را گرفته و رنده کنید.
فیله ماهی ، گشنیز و پیازچه را کاملا ساطوری کرده و با زنجبیل و سیب زمینی رنده شده مخلوط نمایید.
آبلیمو ، نمک و فلفل را افزوده و مواد را به شکل 8 کتلت یک اندازه تقسیم کرده و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، سپس کتلت ها را با روغن داغ خوب سرخ کرده و بپزید.
کتلت ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد فريتر ماهى
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فريتر ماهى را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف