مواد لازم برای کیک آلو و هلو وارونه
- کره:180 گرم
- تخم مرغ : 4 عدد
- شیر:100 میلی لیتر (1 استکان)
- آلو :6 عدد
- هلو :1 عدد
- شکر:180 گرم
- وانیل:چند قطره (به میزان لازم)
- آرد:220 تا 240 گرم
- بیکینگ پودر:یک و نیم قاشق مربا خوری
- جوش شیرین :نصف قاشق چای خوری
پخت کیک آلو و هلو وارونه خوش رنگ و لعاب
طرز تهیه کیک آلو و هلو وارونه
ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا کرمی رنگ و پفکی شود، سپس تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید.
در ادامه وانیل را افزوده و پودر هل و دارچین را بریزید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود.
در مرحله بعد آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و بعد از دو بار الک کردن به مواد قبلی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
حالا یک عدد هلو و سه عدد آلو را خرد کرده و داخل مایه کیک بریزید و هم بزنید.
قالب را چرب کرده و باقی آلو و هلو را برش های نازک بزنید و ته قالب بچینید، سپس روی آن شکر قهوه ای بپاشید.
در آخر مایه کیک را بریزید و برای 50 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
کیک آلو و هلو وارونه
نکات تکمیلی در مورد کیک آلو و هلو وارونه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
کیک آلو و هلو وارونه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال