مواد لازم سالاد گرم کدو تنبل
- کدو تنبل :1 کیلوگرم
- پنیر موتزارلا :125 گرم
- نان تست : 125 گرم
- برگ شاهی :50 گرم
- روغن زیتون : 60 میلی لیتر (¼ پیمانه)
- ژامبون گوشت :8 ورقه
- شکر قهوه ای : ½1 قاشق غذاخوری
- سرکه قرمز : 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد گرم کدو تنبل
ابتدا کدو را برش داده کمی روغن زیتون و فلفل روی آن ریخته و به مدت نیم ساعت با درجه 180 سانتی گراد در فر بگذارید تا برشته و طلایی شود و در این فاصله نان ها را تست کرده و به شکل مکعب برش بزنید.
ژامبون ها را خرد کرده و سرخ کنید سپس کدو ها را از داخل فر بیرون آورده و کنار بگذارید و مقداری سرکه داخل سینی فر بریزید تا مزه کدو را به خود بگیرد.
دیس سالاد را آماده کنید و کدوها را روی آن قرار داده و ژامبون و نان خرد شده را روی آن بریزید.
برگ های شاهی را در اطراف کدو ها بچینید و سس را روی سالاد ریخته و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد گرم کدو تنبل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
سالاد گرم کدو تنبل را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟