مواد لازم برای پلو افغانی
- گوشت گوسفندی با استخوان: نیم کیلوگرم
- برنج :یک کیلوگرم
- کشمش:در صورت تمایل یک پیمانه
- پیاز سرخ شده: دو عدد
- هویج خلال و پخته شده: یک پیمانه
- خلال پرتقال پخته شده: نصف پیمانه
- خلال بادام و پسته: نصف پیمانه
- دارچین: یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه پلو افغانی
ابتدا قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس کمی نمک و یک کیلو برنج خیس خورده را بریزید و طبق دستور آن را آبکش کنید.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و گوشت خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود. در ادامه نمک ، فلفل و زردچوبه را افزوده و تفت دهید.
در ادامه پیاز سرخ شده و دارچین را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. در آخر خلال هویج ، پسته ، بادام و خلال پرتقال را افزوده و اجازه دهید چند دقیقه تفت بخورد.
داخل قابلمه کمی روغن بریزید و یک تکه نان به عنوان ته دیگ قرار داده و برنج و مواد گوشتی را لایه به لایه بریزید و با هم مخلوط کنید. در آخر مقداری روغن بریزید و بگذارید دم بکشد.
بعد از اینکه پلو دم کشید در دیس پذیرایی بریزید و روی آن را تزیین کرده و سرو نمایید.
نکته
این برنج کمی شیرین است و اگر دوست داشته باشید می توانید یک پیمانه کشمش پلویی را هم تفت داده و روی برنج با زعفران تزئین کنید.

نکات تکمیلی در مورد پلو افغانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پلو افغانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف