مواد لازم برای موس شیرعسلی کارامل ی
- خامه فرم گرفته :500 گرم
- شیرعسلی کاراملی:یک قوطی
- عسل:سه قاشق غذاخوری
- سرلاک گندم و عسل :سه قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ :شش عدد
- وانیل:یک قاشق چای خوری
- ژلاتین :هشت ورق
- سیروپ کارامل:150 میلی لیتر
طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی
ابتدا ورقه های ژلاتین را در یک کاسه فلزی قرار داده و آب سرد را روی آن بریزید ، سپس روی حرارت غیر مستقیم بگذارید و هم بزنید تا حل شود.
در این بین زرده ها را در کاسه دیگری بریزید و به همراه وانیل و شکر خوب هم بزنید تا پف کند.
کاسه را روی حررات غیر مستقیم قرار داده و عسل و شیر عسل را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شده و زرده ها بپزد.
در ادامه خامه فرم گرفته و پودر سرلاک را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، ژلاتین حل شده را هم افزوده و مواد را با هم مخلوط نمایید.
مایه موس را داخل قالب مورد نظر بریزید و برای حدود شش ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را ببندد.
نکات تکمیلی در مورد موس شيرعسلی كاراملی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
موس شيرعسلی كاراملی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت